Stroopwafel is

Til hygge på årets varme dage

Hjemmelavet is med Stroopwafel

En god gammeldags flødeis tilsat et drys af hygge. Klassisk og cremet med sprøde, magiske øjeblikke. Følg opskriften på hjemmelavet is, eller køb en god vaniljeis, lad den smelte til den er lidt blød og tilsæt hakket stroopwafel. Server den straks eller opbevar den i fryseren.

De kan vælge at hakke hele stroopwafels med Deres favoritsmag. Men har De lyst til at tilsætte lidt ekstra knas uden karamel og chokolade og samtidig hjælpe os med at reducere madspild?

Spørg efter overskuds-Stroopwafel næste gang De bestiller i vores webshop. Så sender vi en portion med i Deres bestilling. 

sådan gør De

Ismasse

Skær vaniljestangen op på langs og skrab kornene ud. Gem kornene og tilsæt den tomme vaniljestang i en gryde med mælk og fløde. Kog blandingen op til 90 grader.

Skrab vaniljekornene ud i noget af sukkeret. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukker til en tyk, luftig æggesnaps.

Fjern vaniljestangen fra fløden og pisk først en dl af fløden i æggeblandingen. Tilsæt derefter langsomt resten af fløden.

Hæld massen tilbage i gryden og varm den langsomt op under kontant omrøring til temperaturen rammer 80 grader. 

Hæld massen i Deres ismaskine. Når isen har opnået en tynd softice-konsistens, tilsættes hakket stroopwafel og evt. overskuds-Stroopwafel. Kør massen færdig på ismaskinen og server den straks eller opbevar den i fryseren. 

Mix selv deres hygge.

Hver Stroopwafel gemmer på en fortryllende, autentisk smag – nogle af jul, andre bare af hygge og glade dage.

Elegant smag af rose
Roser
Stroopwafel med brændte mandler
Brændte mandler
Stroopwafel med ægte Christiansfelder honningkage
Honningkage
Stroopwafel med Cornflakes
Cornflakes
Stroopwafel med kokos-snevejr
Snow
Stroopwafel med smag af julestok
Pebermynte
Knasende, kandiseret viol
Viol
Søde jordbær i fløde
Jordbær

Fortrydelsesformular

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

Fortrydelsesformular