En god gammeldags flødeis tilsat et drys af hygge. Klassisk og cremet med sprøde, magiske øjeblikke. Følg opskriften på hjemmelavet is, eller køb en god vaniljeis, lad den smelte til den er lidt blød og tilsæt hakket stroopwafel. Server den straks eller opbevar den i fryseren.
De kan vælge at hakke hele stroopwafels med Deres favoritsmag. Men har De lyst til at tilsætte lidt ekstra knas uden karamel og chokolade og samtidig hjælpe os med at reducere madspild?
Spørg efter overskuds-Stroopwafel næste gang De bestiller i vores webshop. Så sender vi en portion med i Deres bestilling.
Skær vaniljestangen op på langs og skrab kornene ud. Gem kornene og tilsæt den tomme vaniljestang i en gryde med mælk og fløde. Kog blandingen op til 90 grader.
Skrab vaniljekornene ud i noget af sukkeret. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukker til en tyk, luftig æggesnaps.
Fjern vaniljestangen fra fløden og pisk først en dl af fløden i æggeblandingen. Tilsæt derefter langsomt resten af fløden.
Hæld massen tilbage i gryden og varm den langsomt op under kontant omrøring til temperaturen rammer 80 grader.
Hæld massen i Deres ismaskine. Når isen har opnået en tynd softice-konsistens, tilsættes hakket stroopwafel og evt. overskuds-Stroopwafel. Kør massen færdig på ismaskinen og server den straks eller opbevar den i fryseren.
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer: